VALENTINA CARRARA

Architects

Where old and new meet

Charles – 1 level vertical extension – Brussels

Year:
2016

Building:
Small two storey building composed of a ground floor + 1 level.

Scope:
The owner has bought this small but challenging building given the potential to extend the property upwards.

Project:
One level is added on top so that the final result is the creation of 2 littles studios. Each studio apartment will have a parking space. The 2 units can then be rented out or sold out separately. The new entity is realized with a white coated façade in order to clearly show the difference between the existing part and the new added entity.

Status of the project:
Works completed

Drawings and visualization © Valentina Carrara Architects

Share

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

©2020 All rights reserved to Sid Studio Architects sc • Web design: MOOD-D